Tips till dig som inte får en hund!

Tjata inte!
Tjata helst inte.Din mamma eller pappa blir bara trötta på det till sist & vill inte göra det.
Prata hellre med dina föräldrar & fråga varför du inte får. De kanske har en bra anldening?

Gå ut med en hund!
Om grannen har en hund, gå ut med den då! Hunden blir glad, din kropp blir glad & din mamma & pappa inser oftast att du är redo då.

Prata om hundar!
Prata om hur söta hundar är hela tiden! Visa för din mamma & pappa hur många snälla hund sortar det finns & säg att du älskar hundar. Då blir de intresserade & vill kolla på en.

Klappa alla hundar du ser!
Om du är på stan med mamma & pappa, klappa alla hundar du ser & fråga om sort, namn & ålder.  Det får dina föräldrar att se hur mycket du vill ha en.
Kolla på hund program!
Kolla gärna på program om hundar. Dina föräldrar ser snabbt att du är intreserad. Samla famlijen & kolla på ett roligt hund program. Det blir mysigt för familjen & de börjar efter också att tänka tanken.

Rita hundar!
Rita gärna hundar & efter visar du ritningen för mamma & pappa.
De blir glada & tycker att det är kul att du gillar hundar. Dina föräldrar älskar dig & tänker på att köpa en hund för din skull. De vill att du ska må bra. Om du får en hund blir du glad & mår bra!

Gå in i djuraffären!
När ni är på stan, fråga om ni kan gå & kolla i djuraffären. När ni kommer in där, stå och kolla på alla fina hund saker. De kommer att tänka på hundar då. Då kan det kanske komma fram i deras huvuden att ni kan köpa hund?

Få reda på allt om hundar!
Kolla på internet, fråga folk, kolla på de, gå till djuraffären & prata med djur specialisten & läs alla böcker som finns om de.Ja, gör allt du kan för att få reda på allt om hundar. När du vet allt om de upptäcker dina föräldrar att det hade varit bra med en liten hund.
Kolla nästa tips! Det kan höra ihop...

Skriv om hundar!
Skriv allt du vet om hundar än så länge. Läs för dina föräldrar vad du har skrivit. De förstår dig, jag lovar!

Skriv ut bilder på hundar!
Skriv ut fina bilder på olika hundar & visa det för dina föräldrar. Sätt upp massa bilder på små hundar på ditt rum och liknande. Välj t.ex. en bakgrund med en söt hund på datorn, det tycker de är gulligt! Nu måste de förstå att ni ska skaffa hund!

10 olika tips! Jag hoppas att ni kommer gilla de & att ni vill änvända de. Skriver snart, Kram : )






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ashley

Stanna kvar!!<3

RSS 2.0