Vardagstips till viktnedgång

 

Gå i trappor!

Det är superbra för rumpan bland annat, alltså att gå UPP för trappor. Så sluta ta rulltrappan och förbränn extra kalorier = fett och få en vältränad rumpa på köpet. Dessutom tar det längre tid att åka i rulltrappan än vad det gör att gå upp för trappan.. Så du tjänar tid på det dessutom, ingenting att förlora alltså!

Hungrig? Vänta tills du kommer hem!!

Lika bra att vänta tills du kommer hem, man överlever den sista biten.. Då kan du laga ihop något istället för att köpa något på 7eleven som sällan är nyttigt, även om det står det på paketet..

Lägg undan pengarna du annars skulle spenderat på tex en chokladkaka..

Tänk till en extra gång innan du köper den där chokladkakan! Och lyckas du stå emot, ja då lägger du undan pengarna. Gör så varje gång och du kommer se i slutet av månaden hur mycket pengar du slösar på onyttigt godis som inte ens är bra för dig. Du går ner i vikt + sparar pengar som du kan spendera på annat.. Ett par tigha snygga jeans till din nya rumpa..? ;)

Handla inte på tom mage..

Du kommer köpa mer än vad du behöver och det gör så du slösar pengar.. Sen köpar man då också onyttig mat bara för man är hungrig och sugen. Läs nästa punkt varför det är dåligt förutom att du slösar pengar…

Ha inte onyttig mat liggandes i kylskåpet!

Vet man att man har något gott liggandes hemma så är det extra svårt att stå emot! Det kommer sluta med att man äter det, även om man inte vill! Har du inget onyttigt hemma och är hungrig/ sugen på nått – ja då kommer du tillslut tvingas ta det nyttiga. Det leder till viktnedgång i längden + du mår bättre!

Ta ut hunden en extra gång.

Hitta på ursäkter hela tiden för att röra på dig, har du hund som jag? Ta den på en extra promenad :) Hunden kommer tacka dig + din kropp! Om du inte har ett husdjur, hitta på något annat. Ska pappa upp och handla mat? Erbjud dig att göra det åt honom, då blir det ju en extra promenad upp till Ica.


Detta var Kissies tips som jag tycker väldigt mycket om & har använt mycket.

Men ni ska också få se mina.


Kom ihåg att inte sitta hemma alltid, gå ut & shoppa eller gå en promenad med din kompis eller hunden om du har en.

Om du har en liten studsmatta som jag, hoppa då! Det är så kul & väldigt nyttigt för dig.

Om du ska äta med någon, kom ihåg att inte alltid vara på mcDonalds eller så, ta hellre ett Kafé med sallad & typ kaffe. Mycket nyttigare, & gott!

Vissa använder bilen som en vanlig sak.Men egentligen tycker jag bara att man ska använda den om det är lång väg. Om det inte är långt, gå istället. Då upplever du också mycket mer!

Om du har ett djur, gå ut & träna den & spring & lek med den.Det är ju super kul & bra.

Lägg dig någonstans & gör sitaps! Väldigt bra för musklorna i magen & viknedgång kommer senare med.


Var glad för allt du har & älska livet. Det får dig att må bra & att gilla dig själv. Då kommer du nog på att vikten inte är så speciell...Om man är överviktig, ja ingen är taskiga bara för det ju.

Jag vill ge dig ett tips till.

Du ska inte tänka för mycket på bantning & mat.

Du ska tänka på det som om att du ska må bra.

Ät inte lite, snälla!

Det är så dåligt för dig, ät det nyttiga & njut av det extra goda när du värkligen behöver det.

Jag ber dig, gå inte ner i vikt om du inte behöver det.

Det hjälper inte ett dugg.

Du är den du är, så tänk inte för mycket på det.




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ashley

Stanna kvar!!<3

RSS 2.0